X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : جمعه 3 آذر‌ماه سال 1391 | 08:52 ب.ظ | نویسنده : علی



از جمله مواد تشکیل دهنده ی این غذای لذیذ، سینه مرغ، ‌قارچ، فلفل سبز،‌ روغن زیتون و سس باربکیو است.چیکن استروگانف را می ‌توانید روی انواع برنج و ماکارونی بریزید یا همراه با نان تست میل کنید...

 

 زمان تهیه: 30 دقیقه

زمان پخت: یک ساعت

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

روغن زیتون                                             2 قاشق غذاخوری

 پیاز متوسط                                            سه عدد

فلفل دلمه ‌ای                                          یک عدد

نمک                                                      یک و نیم قاشق چای ‌خوری

فلفل                                                      یک و نیم قاشق چای ‌خوری

قارچ متوسط                                            15 عدد

سینه مرغ                                               4 عدد

آب مرغ                                                   2 پیمانه

سس باربکیو                                           2 قاشق غذاخوری

خردل                                                     2 قاشق غذاخوری

سس قرمز تند                                         یک قاشق چای‌ خوری

خامه ترش                                              نصف پیمانه

 

طرز تهیه:
1- در یک تابه ی بزرگ، یک قاشق روغن بریزید و پیازها را که‌ به صورت حلقه ‌های نازکی بریده شده، حدود 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.

 
2- فلفل دلمه‌ ای که تخم آن درآورده شده و نازک بریده شده، نصف قاشق چای‌ خوری نمک و یک چهارم قاشق چای‌ خوری فلفل و قارچ‌ ها که نازک بریده شده را به تابه اضافه کنید و حدود 6 دقیقه یا تا زمانی ‌که آب قارچ‌ ها روان شود، آن‌ ها را تفت دهید.

 
3- مواد فوق را از صافی رد کنید و حدود نصف پیمانه از آب حاصله را نگه دارید.

 
4- تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن باقی‌ مانده را در آن بریزید.

روی سینه ی مرغ که بدون پوست و استخوان است و به صورت رشته ‌ای با ضخامت یک سانتی‌ متر درآورده شده، باقی ‌مانده ی نمک و فلفل را بپاشید و حدود 5 دقیقه آن‌ ها را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

 
5- آب مرغ و سبزیجات را در ظرف بجوشانید و هرچه از مواد به ته تابه چسبیده را با یک قاشق چوبی از ته ظرف جدا کنید و بگذارید همراه با سس بجوشند.

 
6- سس باربکیو، خردل و سس قرمز تُند را به محتوای ظرف اضافه کنید و بگذارید تا آن جا بجوشند که یک و نیم پیمانه آب از آن‌ ها باقی بماند.

آب باقی ‌مانده باید کمی غلیظ باشد.
 

7- حرارت را کم کنید و خامه ترش را به آن اضافه کنید و دیگر نگذارید سس بجوشد.

 
8- سپس مرغ و سبزیجات را به تابه اضافه کنید و تا حدی به آن‌ ها حرارت دهید که گرم شوند.

 
9- چیکن استروگانف را می ‌توانید روی انواع برنج و ماکارونی بریزید یا همراه با نان تست میل کنید.