آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

خمیر پیراشکی گوشت

مواد لازم جهت تهیه خمیر :

تخم مرغ                                   ۲ عدد

شکر                                        ۲ قاشق سوپ خوری

روغن آب کرده                            ۳ قاشق سوپ خوری

ماست غلیظ                             یک پیمانه یا یک فنجان معمولی

جوش شیرین                            یک قاشق چای خوری

بکینگ پودر                               ۲ قاشق مربا خوری

آرد گندم                                   ۴ پیمانه

نمک                                       نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر و روغن اب کرده را با چنگال خوب می زنیم. در ظرفی دیگر جوش شیرین و بکینگ پودر را در ماست حل کرده و به مایع بالا اضافه می کنیم و سپس آرد و نمک را که با هم مخلوط کرده ایم را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی به عمل اید و در صورتی که خمیر کمی شل شد آرد اضافه می کنیم و در صورت سفت بودن می توانیم کمی ماست اضافه کنیم.بعد از آماده شدن خمیر روی آن را پوشانده و می گذاریم ۲ ساعت استراحت کند.

پی نوشت : بهتره آرد رو کم کم اضافه کنیم این جوری نه خمیر سفت می شه نه شل . چون ارد ها با هم فرق می کنه و اگه کم کم اضافه کنیم اون موقع که خمیر به دست نچسبه یعنی حاضره . مخصوصا دوستای خارج از کشور چون مثلا خود من با حدود ۳.۵ پیمانه ارد خمیرم حاضر شد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد