مواد لازم جهت تهیه خمیر :
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
روغن آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری
ماست غلیظ یک پیمانه یا یک فنجان معمولی
جوش شیرین یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
آرد گندم ۴ پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر و روغن اب کرده را با چنگال خوب می زنیم. در ظرفی دیگر جوش شیرین و بکینگ پودر را در ماست حل کرده و به مایع بالا اضافه می کنیم و سپس آرد و نمک را که با هم مخلوط کرده ایم را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی به عمل اید و در صورتی که خمیر کمی شل شد آرد اضافه می کنیم و در صورت سفت بودن می توانیم کمی ماست اضافه کنیم.بعد از آماده شدن خمیر روی آن را پوشانده و می گذاریم ۲ ساعت استراحت کند.
پی نوشت : بهتره آرد رو کم کم اضافه کنیم این جوری نه خمیر سفت می شه نه شل . چون ارد ها با هم فرق می کنه و اگه کم کم اضافه کنیم اون موقع که خمیر به دست نچسبه یعنی حاضره . مخصوصا دوستای خارج از کشور چون مثلا خود من با حدود ۳.۵ پیمانه ارد خمیرم حاضر شد .