X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : جمعه 10 آذر‌ماه سال 1391 | 07:54 ب.ظ | نویسنده : علی



مواد لازم:
سیب درختی =نیم کیلو 
گوجه فرنگی =یک کیلو 
به=نیم کیلو 
بادمجان=یک کیلو
گلابی =نیم کیلو 
سیر =250گرم
هویج فرنگی =نیم کیلو 
نعناع=250گرم
خیار =1کیلو 
فلفل تند=100گرم
ادویه ترشی=شامل زیره سیاه ، زیره سبز، گلپر، تخم گشنیز، تخم شوید، اجغو،تخم رازیانه ،سیاه دانه 
سرکه=به مقدار لازم 
نمک =نصف قاشق غذاخوری 
زعفران ساییده =نصف قاشق مرباخوری

طرزتهیه

بادمجانها راتکه کرده( با پوست) درون سرکه بجوشانید و پس از سرد شدن چرخ کنید بقیه مواد را نیز شسته و خشک و چرخ کنید و پس ازمخلوط کردن بابادمجانها سرکه و نمک وادویه ترشی وزعفران را به آن اضافه کنید. این ترشی نیاز به زمان برای رسیدن ندارد.


به این نکات توجه داشته باشید :
1-آب میوه ها را بیرون نریزید .
2-ادویه ترشی را پس از آسیاب کردن به مقدار 2 قاشق غذاخوری پر اضافه کنید.
( سیاه دانه نباید آسیاب شود)
3-اجغودراصطلاح محلی به زنیان گفته میشود