X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : جمعه 10 آذر‌ماه سال 1391 | 08:24 ب.ظ | نویسنده : علی
مواد لازم برای 6-5 نفر :

1کیلوگرم گوشت مغز ران گوسفند
2عدد متوسط فلفل دلمه‌ای سبز مکعبی خردشده
2عدد متوسط پیاز مکعبی خردشده
1قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
یک دوم قاشق چای‌خوری زعفران
100 گرم کره‌ی پاستوریزه
به‌مقدارلازم نمک و فلفل
2قاشق غذاخوری آب لیمو

طرزتهیه


گوشت را تمیز کنید و به صورت مکعبی برش دهید. سپس آن را در چوب مخصوص (سیخ کباب چوبی) به سیخ بکشید و در لابه لای هر تکه گوشت 2تکه پیاز و 2 تکه فلفل قرار دهید. کره را در ظرفی آب کرده و سیخ‌ها را در آن قرار دهید.آنگاه ظرفرا روی حرارت قرار دهید.

گاهی ظرف را تکان دهید تا گوشت‌ها کمی تفت داده شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را با مقداری کره تفت داده و 3-2 لیوان آب اضافه کنید و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بریزید. پس از آن با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. در پایان زعفران ، آب لیمو ، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید تا آب آن کمی کشیده شود. آن گاه سیخ‌ها را در دیس چیده و سس باقی مانده را روی آن بریزید و همراه با چلو سرو کنید.
انرژی کل غذا 2860 کیلو کالری است.