آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

بریانی

مواد لازم:
گوشت راسته گوساله 1000 گرم
ادویه 1 قاشق سوپخوری
نان سفید 12 تکه
پیاز 4 عدد
آب 4 فنجان
فلفل قدری
نمک قدری

طرزتهیه

گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان باشد را تکه تکه میکنیم با 3 تا 4 لیوان آب و 2 تا 3 عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم میگذاریم کاملا بپزد و آب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را با آن مخلوط می نمائیم و گوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری میکنیم تا به را میگذاریم داغ شود ، گوشت را در تابه میریزیم روی آتش میگذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانهای بریده شده به اندازه کف دست را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته میکنیم روی هر قطعه نانرا مقداری گوشت میگذاریم و یک قطعه دیگر نان روی آن قرار میدهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند و گوشت را برای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر و راحت تر است .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد