آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

خواص گردو

در علم جدید حداقل روزانه مصرف 5 عدد مغز آجیل توصیه می‏شود. در سال 2005 بر روی لیست مواد غذایی جهانی USDA، گردو از لحاظ مغذی بودن مقام اول را کسب کرده است. گردو منبع غنی ویتامین E ، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و روی محسوب می‏شود. امگا 3 در این میوه عنوان مهم‌‏ترین عنصر را به خود اختصاص می‏دهد که به دلیل داشتن خاصیت ضدالتهابی برای قلب، ریه و استخوان‏ها بسیار مفید است. 6 عدد گردو 1000 میلی‏گرم امگا 3 دارد که مصرف آن نیاز روزانه امگا 3 بدن را تأمین می‏کند. گردو دارای آنتی‏اکسیدان‏های قوی‏ای است که سیستم ایمنی بدن را تقویت و با ایجاد سرطان مبارزه می‏کنند و وجود آنتی‏اکسیدان‏های ویتامین E در آن، به این میوه خاصیت ضدسرطان پروستات و سینه بخشیده است. گردو اولئیک اسید بالایی دارد که کلسترول بد خون را کاهش و کلسترول خوب خون را افزایش می‏دهد و همچنین فشار خون را می‏کاهد. گردو منبع غنی پروتئین به شمار می‏رود و هر 10 عدد آن به اندازه g50 گوشت پروتئین دارد. هر عدد گردو دارای حدود 20 کالری انرژی است. 2پسته
پسته منبع غنی ویتامین 6B، مس، آهن، منیزیم و فسفر است. فسفر در پسته استرس را کاهش می‏دهد و سیستم عصبی را تقویت می‏کند. مس و آهن موجود در آن در خون‏سازی مؤثر و برای افراد کم‏خون بسیار مفید است. پسته به دلیل داشتن فیتواسترول منبع غنی از فیبرهایی به شمار می‏رود که کلسترول خون را کاهش می‏دهند و به سلامت قلب و عروق می‏انجامند. آنتی‏اکسیدان‏ها نیز در پسته، سیستم ایمنی را تقویت می‏کنند و ضدسرطان هستند. کاروتنوئید زانتین در پسته از پیرچشمی جلوگیری می‏کند. هر عدد آن حدوداً 8 کالری انرژی دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد