در علم جدید حداقل روزانه مصرف 5 عدد مغز آجیل توصیه میشود. در سال 2005 بر روی لیست مواد غذایی جهانی USDA، گردو از لحاظ مغذی بودن مقام اول را کسب کرده است. گردو منبع غنی ویتامین E ، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و روی محسوب میشود. امگا 3 در این میوه عنوان مهمترین عنصر را به خود اختصاص میدهد که به دلیل داشتن خاصیت ضدالتهابی برای قلب، ریه و استخوانها بسیار مفید است. 6 عدد گردو 1000 میلیگرم امگا 3 دارد که مصرف آن نیاز روزانه امگا 3 بدن را تأمین میکند. گردو دارای آنتیاکسیدانهای قویای است که سیستم ایمنی بدن را تقویت و با ایجاد سرطان مبارزه میکنند و وجود آنتیاکسیدانهای ویتامین E در آن، به این میوه خاصیت ضدسرطان پروستات و سینه بخشیده است. گردو اولئیک اسید بالایی دارد که کلسترول بد خون را کاهش و کلسترول خوب خون را افزایش میدهد و همچنین فشار خون را میکاهد. گردو منبع غنی پروتئین به شمار میرود و هر 10 عدد آن به اندازه g50 گوشت پروتئین دارد. هر عدد گردو دارای حدود 20 کالری انرژی است. 2پسته
پسته منبع غنی ویتامین 6B، مس، آهن، منیزیم و فسفر است. فسفر در پسته استرس را کاهش میدهد و سیستم عصبی را تقویت میکند. مس و آهن موجود در آن در خونسازی مؤثر و برای افراد کمخون بسیار مفید است. پسته به دلیل داشتن فیتواسترول منبع غنی از فیبرهایی به شمار میرود که کلسترول خون را کاهش میدهند و به سلامت قلب و عروق میانجامند. آنتیاکسیدانها نیز در پسته، سیستم ایمنی را تقویت میکنند و ضدسرطان هستند. کاروتنوئید زانتین در پسته از پیرچشمی جلوگیری میکند. هر عدد آن حدوداً 8 کالری انرژی دارد.