X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : سه‌شنبه 21 آذر‌ماه سال 1391 | 09:25 ب.ظ | نویسنده : علی

مواد لازم:


راسته گوسفند یک تکه
روغن بادام زمینی 2 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
نمک مقداری
کچاپ 4/1 پیمانه
کره 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

یک تکه راسته گوساله به کلفتی 2 سانتی متر انتخاب نموده سپس از شب قبل آن را بادام زمینی یا روغن ذرت آغشته کنید و روی آن را بپوشانید . در یخچال قرار دهید روز بعد روی آن پودر فلفل قرمز بپاشید . شبکه را روی گریل قرار دهید تا داغ شود. سپس تکه گوشت را روی شبکه بگذارید و هر طرف آن را بر حسب سلیقه 2 تا 5 دقیق آتش بدهید. در نیمه پخت نمک را روی استیک بپاشید, سپس در دیس مورد نظر سس کچاب را بریزید و استیک را روی آن قرار دهید. بعد سطح روی استیک را به کره آغشته کنید.