X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : چهارشنبه 22 آذر‌ماه سال 1391 | 11:06 ق.ظ | نویسنده : علی
موادلازم:

ـ جگر ۲۵۰ گرم
ـ جعفری خرد وسرخ شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
ـ زیتون خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
ـ پیاز ۱ عدد
ـ تخم مرغ ۴ عدد
ـ پیاز سرخ شده ۲ قاشق
ـ نمک و زردچوبه قدری
ـ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
ـ روغن ۱ قاشق مربا خوری

طرزتهیه:

جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید . وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید .
تخم مرغها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش ) بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا بپزد . بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کرده. در دیس بچینید و برش دهید و تزئین کنید .