آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

سالاد اندونزی

مواد لازم:
سیب زمینی= نیم کیلو
گوجه فرنگی= 2 عدد متوسط
نخود فرنگی= 200 گرم
کالباس=300 گرم
خیار شور= 300 گرم
سس مایونز= به میزان لازم

طرزتهیه
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را که شامل گوجه فرنگی ریز شده، کالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پخته شده و سس کاملاً مخلوط می نمائیم.



سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم. 


نظرات 1 + ارسال نظر
نگاه نو یکشنبه 5 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 08:49 ب.ظ http://newsee.blog.ir

فکر کنم چیز خوبی باشه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد