X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : چهارشنبه 22 آذر‌ماه سال 1391 | 11:11 ق.ظ | نویسنده : علی
موادلازم:

مرغ = یک عدد درسته
آب غوره
روغن زیتون
نمک فلفل
پیاز
فلفل دلمه
گوجه فرنگی

طرزتهیه:

ابتدا مرغ را شسته به مدت نیم ساعت در آب ولرم میذاریم.با اینکار خونابه مرغ خارج میشه.بهتره از مرغ کوچک که چربی کمتری هم زیر پوست دارن استفاده کنید.مرغ زربال یا سبز عالیه.بعد مرغ را با نمک نسبتاً زیاد کاملاً آغشته کنید و در سالاد پیاز،فلفل دلمه،گوجه فرنگى و روغن زیتون بودار بخوابانید.بعد از یک ساعت آبغوره را اضافه کنید. برای اینکار مرغ و سالاد را در ظرف گود ریخته و در آبغوره فراوان غرق کنید.محشر میشه!!!!بذارید چند ساعت در آبغوره بماند تا خوب مزه دار بشه.هر از گاهی مرغ را برگردانده و با قاشق داخل مرغ را هم بی نسیب نذارین!!!!خوب حالا مرغ را در ظرف عمیق مخصوص فر قرار دهید و روی آن را با آلومینیوم فویل کاملا بپوشانید. فر را تا دمای ٢٢٠ درجه گرم کرده و مرغ را یکساعت و نیم بدون گریل بپزید. سپس فویل را برداشته و ٢٠ دقیقه بدون فویل با دمای ٢٥٠ درجه بپزید تا آب مرغ ته ظرف حسابی غلیظ و روی مرغ برشته شود.با سلیقه خود تزیین کنید،