X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : جمعه 24 آذر‌ماه سال 1391 | 09:51 ق.ظ | نویسنده : علی

  

مواد لازم: 


روغن مایع کانولا                               3 قاشق سوپ خوری
عسل                                            4 قاشق سوپ خوری
لیموترش                                        یک عدد ( پوست آن رنده شود)
شیر کم چرب                                  دو سوم لیوان
آرد                                                150 گرم
بکینگ پودر                                      یک و نیم قاشق چای خوری
رنده ی جوز هندی                            نصف قاشق چای خوری
سفیده ی تخم مرغ                           2عدد
کنجد                                              دو قاشق مرباخوری

 

طرزتهیه
فر را در درجه ی حرارت 200 درجه ی سانتی گراد یا 400 درجه ی فارنهایت روشن کنید. دریک قالب مربع شکل 18 سانتی متری کاغذ روغنی انداخته ، روی آن را چرب کرده و آرد پاشی کنید.
روغن مایع و سه قاشق سوپ خوری از عسل را در ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا به صورت مایع روانی در آید. سپس یک قاشق آب لیموترش تازه ، رنده ی پوست لیمو، هم چنین شیر را بیفزایید. آرد، بکینگ پودر و رنده ی جوز هندی را با هم مخلوط کرده و بعد، همه ی آن ها را به مواد قبلی بیافزایید. سفیده های تخم مرغ را خوب هم زده تا کاملاً سفت شوند، سپس بقیه مواد را اضافه کرده، آهسته و به طور دورانی هم بزنید. مواد آماده شده ی کیک را در قالب بریزید و روی آن را با کنجد بپوشانید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بگذارید بپزد تا طلایی شود. آن گاه بقیه ی عسل را با آب لیمو ترش مخلوط کرده و مادامی که کیک گرم است، روی آن بریزید. بعد از این که کیک سرد شد، آن را ببرید.