X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : پنج‌شنبه 23 آذر‌ماه سال 1391 | 07:37 ب.ظ | نویسنده : علی

 

 

مواد لازم:

آرد                                           200 گرم
تخم مرغ                                    5-4 عدد
روغن                                        2 قاشق سوپخوری
آب                                           یک و یک دوم فنجان
شکر                                        یک قاشق سوپخوری
وانیل                                        یک دوم قاشق چایخوری
نمک                                         یک دوم قاشق چایخوری
پودر قند                                    دو سوم فنجان
خامه                                        250 گرم

طرزتهیه  


آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یکدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا کمی خنک شود . خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می کنیم و پس از خنک شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم.