آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

کیک شاتوت

مواد لازم: 

شاتوت                    یک و یک چهارم پیمانه
شکر                       275 گرم
کره نرم شده            225 گرم
تخم مرغ                  3 عدددرشت
شیر                        نصف پیمانه
آرد                          300 گرم
بکینگ پودر               1 قاشق مرباخوری
وانیل                      یک چهارم قاشق چای خوری

طرزتهیه  


ابتدا کره و شکر را با همزن هم می زنیم تا سفید شود . تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت 1 دقیقه هم می زنیم . وانیل را اضافه می کنیم . پس از زدن تخم مرغ ها ، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم . سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم . می گذاریم یک دقیقه بماند .
پنجره: وسط فر

شیر و مابقی آرد را در سه نوبت ، یک در میان ( یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم . در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم ، مقداری از این مواد می ریزیم ( حدود 4 قاشق ) سپس مخلوط شاتوت ، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم. 

دما : 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا درجه4 گاز
قالب : گرد با وسط برآمده
مدت زمان: 1 ساعت و 10 دقیقه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد