آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

کیک قهوه

مواد لازم: 


آرد                                         یک و یک چهارم لیوان
کره ی ذوب شده                      1 لیوان
پودر شکر                                1 لیوان
تخم مرغ                                 3 عدد
مایه خمیر                               نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل نرم شده                       یک چهارم قاشق مرباخوری
قهوه                                      3 قاشق غذاخوری 

طرزتهیه
تخم مرغ ها را به شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید. کره ی آب کرده، قهوه ، آرد ، مایه خمیر و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.

مخلوط را در قالب کیکی که قبلا چرب کرده اید و کمی آرد داخل آن پاشیده اید بریزید. ظرف کیک را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت یک ساعت بگذارید. بعد کیک را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. پس از سرد شدن، کیک را از ظرف خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد