X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : پنج‌شنبه 23 آذر‌ماه سال 1391 | 07:56 ب.ظ | نویسنده : علی

مواد لازم:

آرد سفید                                               85 گرم
نشاسته ذرت                                          23 گرم
شکر                                                     195 گرم
سفیده تخم مرغ                                      255 گرم
کرم تارتار                                                4 گرم
نمک                                                      به میزان لازم
رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو)                  1 قاشق سوپ خوری 

طرزتهیه  


آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید.سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شکر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد خشک بالا را که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرامی مخلوط کرده و در داخل قالب 20 سانتی متری ( چرب نمی کنیم ) ریخته و داخل فربا حرارت 370 درجه فارنهایت یا 185 درجه سانتی گراد به مدت 35-30 دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت 2-1 ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربیاورید.