X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : یکشنبه 5 آذر‌ماه سال 1391 | 08:50 ب.ظ | نویسنده : علی

                                                     

                                           


مواد لازم:

برای 6 نفر:
آب مرغ = 5 تا 6 لیوان 
هویج = 2 عدد 
شلغم = یک الی دو عدد 
فلفل سبز = 3 عدد 
کرفس خرد شده = 3 قاشق سوپخوری 
پیاز خرد شده = 3 قاشق سوپخوری 
تره فرنگی خرد شده = یک فنجان 
ژامبون یا کالباس بی چربی خرد شده = 100 تا 150 گرم 
برنج = 75 گرم 
گوجه فرنگی خرد شده = دو فنجان

طرزتهیه

برنج را می شوئیم می گذاریم با آب مرغ نیم پز شود. بعد پیاز و هویج و شلغم و فلفل خرد شده و تره فرنگی و کرفس را اضافه می کنیم و باندازه کافی نمک می ریزیم؛ آنگاه ژامبون یا کالباس را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را در سوپ خوری می ریزیم.

بجای ژامبون یا کالباس می توانیم دو فنجان گوشت مرغ خردشده پخته مصرف کنیم.