X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : شنبه 11 آذر‌ماه سال 1391 | 01:21 ب.ظ | نویسنده : علی
مواد لازم:
برای 6 نفر:
لوبیای سفید=250 تا 300 گرم
تخم مرغ پخته شده سفت=1 تا 2 عدد
نعناع و جعفری خرد شده=1 تا 2 قاشق سوپخوری
پیاز سفید متوسط=2 تا 3 عدد 
زیتون سیاه=10 تا 12 عدد
نمک و فلفل=بقدر کافی
برای سس:
روغن زیتون=5 تا 6 قاشق سوپخوری
سرکه=2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی




طرزتهیه

بهتر است لوبیا را چند ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد. لوبیا را با مقداری آب و کمی نمک در ظرف مناسب با حرارت ملایم و دربسته می گذاریم کاملا بپزد ولی زیاد له نشود و فرم خود را از دست ندهد.

روغن و سرکه و کمی نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و لوبیا را در سس ریخته بهم می زنیم. تخم مرغ را پوست کنده قاچ می نمائیم. پیاز را پوست کنده می شوئیم و ظریف حلقه می بریم و حلقه ها را از هم جدا می نمائیم. سالاد را در ظرف گردی بشکل مخروط می ریزیم. زیتون را وسط لوبیا می ریزیم و با حلقه های پیاز و سبزی خرد کرده روی سالاد را تزئین می نمائیم و قاچ های تخم مرغ را دور سالاد می چینیم.