X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : چهارشنبه 22 آذر‌ماه سال 1391 | 10:50 ق.ظ | نویسنده : علی

مواد لازم: 

مرغ ( یک عدد سینه ی کامل ) 

پیازچه ( ۳ یا ۴ عدد کوچک ) 

جعفری خرد شده (۱۰۰گرم)

نان تست (۱۲ عدد )

تخم مرغ ( ۳ عدد ) 

خیارشور (۲۰۰گرم ) 

هویج ( ۱ عدد ) 

سس مایونز (یک فنجون ) 

ماست ( یک فنجون ) 

سس هزار جزیره ( ۳ قاشق غذاخوری )

نمک و فلفل و ذرت به میزان لازم 

مرغ رو میپزیم و ریش ریش میکنیم ..... تخم مرغ رو رنده میکنیم ........ 


خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم ..... هویج رو رنده میکنیم.....


جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم ......




همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. 




کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم 




یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم


و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم ........




و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .........




نکته: من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد .....


میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد!!


روی کیک را با پلاستیک فریزر میپوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد 


و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم....




میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و 


سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و 


زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه


به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم!!