آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

آشپز شما

کیک آناناس

مواد لازم:
 

کمپوت آناناس حلقه شده 1 قوطی بزرگ ( حدود 10 حلقه )
کره پاستوریزه ( برای کارمل) 50 گرم
شکر قهوه ای نصف پیمانه *
آب کمپوت ( برای کارامل) 1 قاشق سوپخوری
کره پاستوریزه یا مارگارین 70 گرم
شکر معمولی یک سوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
آب کمپوت نصف فنجان
آرد الک شده 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

ادامه مطلب ...

ماهی کبابی با کره گوجه فرنگی و ریحان

مواد لازم برای سس ریحان, گوجه فرنگی

کره نرم شده 50 گرم
ریحان تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری
آب لیمو 2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
خردل 2/1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل (از هر کدام) مقداری

 

مواد لازم :

فیله ماهی سفید 750 گرم
نمک و فلفل (از هر کدام ) 4/1 قاشق چایخوری
سس سویا 3/1 پیمانه
روغن زیتون 3/1 پیمانه

 

طرزتهیه
گریل را روشن نموده ماهی را پس از پاک کردن و شستن , با دستمال تمیز خشک کنید. نمک و فلفل و سس سویا را مخلوط نموده , روی ماهی بمالید . داخل ظرف کم ارتفاع و نسوزی را با روغن مایع چرب کنیدو ماهیها را در آن چیده مابقی سس را روی آن بریزید . ماهی را زیر ریل قرار دهید تا پخته شود. سپس در بشقاب مورد نظر قرار داده و روی آن سس ریحان قرار دهید و با سالاد تازه سرو کنید.

 

طرز تهیه سس ریحان , گوجه فرنگی :

تمام مواد را باهم مخلوط کرده داخل کاغذ مومی قرار داده تا زمان پخت در فریز بماند.

استیک روی گریل

مواد لازم:


راسته گوسفند یک تکه
روغن بادام زمینی 2 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
نمک مقداری
کچاپ 4/1 پیمانه
کره 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

یک تکه راسته گوساله به کلفتی 2 سانتی متر انتخاب نموده سپس از شب قبل آن را بادام زمینی یا روغن ذرت آغشته کنید و روی آن را بپوشانید . در یخچال قرار دهید روز بعد روی آن پودر فلفل قرمز بپاشید . شبکه را روی گریل قرار دهید تا داغ شود. سپس تکه گوشت را روی شبکه بگذارید و هر طرف آن را بر حسب سلیقه 2 تا 5 دقیق آتش بدهید. در نیمه پخت نمک را روی استیک بپاشید, سپس در دیس مورد نظر سس کچاب را بریزید و استیک را روی آن قرار دهید. بعد سطح روی استیک را به کره آغشته کنید.

کباب قرقاول

مواد لازم:

گوشت قرقاول 1200 گرم
آب لیموترش 2.5 فنجان
پیاز خام خلال شده 3 عدد
روغن زیتون 0.5 فنجان
کرفس خرد شده قدری
جعفری شاخه ای قدری
فلفل قدری
نمک قدری

 

 

طرزتهیه :
قرقاول یکی از پرندگانی است که دارای پرهای بسیار زیبا و گوشت بسیار لذیذ است و بهترین خوراک آن بطریق کباب است ، معمولا گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست ، ضمنا این پرنده کمیاب است و تهیه آن به آسانی مقدور نیست در هر حال ما طریقه کباب کردن آنرا ذیلا شرح میدهیم .
پرهای قرقاول را بدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بدقت می سوزانیم ، بعد آنرا بدقت می شوئیم و خشک می کنیم و گوشت آنرا مثل کباب جوجه قطعه قطعه می نمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم ، بعد قطعات آنرا بطوریکه سینه ها و رانها جدا باشند به سیخ می کشیم ابتدا رانها را روی آتش کمی برشته میکنیم ، بعد سینه ها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته می سازیم و سیخ خا را مرتب پشت و رو می کنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتبا روی قطعات قرقاول میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود ، بدون اینکه مغز آن خشک گردد .

کباب کنجه

مواد لازم برای دو نفر: 

500 گرم گوشت ران یا فیله گوسفند
1 پیاز
3 تا 4 عدد لیمو بستگی به اندازه لیموها دارد، تقریبا یک استکان
1 تا 2 پره سیر
نمک و فلفل به اندازه کافی
1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون 

ظروف و وسایل لازم:
یک کاسه (تقریبآ 5 لیتری) برای مخلوط کردن. سیخ، رنده.

ادامه مطلب ...